Връщане и рекламация

Всеки клиент има право да върнете продукт в 14 дневен срокслед получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защитана потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55. Поръчката можеда се върне като предварително клиента изтегли формулярът за рекламация и връщане на стока на Ендуро Райд ЕООД.

Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговскивид и видимо не са използвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като новастока и не липсва касов бон. Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: ул.Николаевска 120, Габрово 5300, България.

На основание чл. 55 от ЗЗП потребителят трябва да изпратиили предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице непо-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил натърговеца за решението си да се откаже от договора.

При проблем с качеството на продукта ние ще заменимпродукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходитеза куриер и/или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защитана потребителя).

Ендуро Райд ЕООД.щевъзстанови в 30 дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 отЗакона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е впродаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка.

 

Формулярът за рекламация и връщане на стока на Ендуро Райд ЕООД.изтеглете от тук.

Email: info@kenduro.bg
Изпратете ни запитване
Последвайте ни: